Supergod kanelfudge!

Personligen så tycker jag att det är lite för tidigt att börja julbaka, men jag kunde inte hålla mig. Här är ett recept på kanelfudge som bokstavligt talat smälter i munnen! Ställ dem i kylen en liten stund före servering så blir de extra goda.
 
 

Ingredienser
1 kanelstång
1 tsk malen kanel
5 dl socker
2 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
2 msk sirap

Så här gör man
Klä bottnen på en brödform (ca 10 x 30 cm) med bakplåtspapper.
Blanda socker, grädde, mjölk, kanel, kanelstång och sirap i en kastrull. Koka upp på svag värme under omrörning tills sockret lösts upp.
Låt koka utan omrörning tills smeten är uppe i 122 grader. Ta kastrullen från värmen, ta ur kanelstången och låt svalna 5 minuter. Rör sedan med en slev tills smeten blivit tjock och matt.
Häll fudgen i formen, släta till ytan och låt den svalna. Skär upp i tärningar innan fudgen kallnat helt.